26 فروردین 1394 - 9:20
شناسه خبر: 2527
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدل های مختلف نان، با کیفیت شد
مرکز پژوهش های غلات، گزارش کیفیت نان در آخرین ماه سال 93 را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، مرکز پژوهش های غلات، گزارش کیفیت نان در آخرین ماه سال 93 را منتشر کرد. به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهشهای غلات ارسال می کند.
براین اساس، کیفیت نان توسط شرکت های غله و خدمات مناطق 14گانه در اسفندماه 1393 مورد بررسی قرار گرفته است. به این ترتیب، نمره خوب کیفیت به نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون رسید.
*میانگین درصد نمره کیفیت انواع نان در سراسر کشور در اسفند 92، بهمن و اسفند 93
نوع نان | دامنه میانگین درصد نمره کیفیت | ||
اسفند 92 | بهمن 93 | اسفند 93 | |
سنگک | 80 تا 85 | 80 تا 85 | 85 تا 90 |
بربری | 80 تا 85 | 80 تا 85 | 80 تا 85 |
تافتون | 80 تا 85 | 75 تا 80 | 80 تا 85 |
لواش | 80 تا 85 | 80 تا 85 | 80 تا 85 |
میانگین | 82.5 | 81 | 82.6 |